VALKEAKOSKEN ENERGIA OY, AURINKOPANEELIEN TOIMITUSEHDOT JA HINNAT

Vuokrattavat aurinkopaneelit on tarkoitettu Valkeakosken Energia Oy:n sähkösopimusasiakkaille. Mikäli asiakkaalla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta sovitaan siitä erikseen Valkeakosken Energia Oy:n kanssa.

Asiakkaalle hyvitetään suoritettua kuukausimaksua vastaan hänelle merkitty aurinkopaneelin tuottama sähkö, hinnoitteluna käytetään pohjoismaisen sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihintaa.

Hyvityshinnat löytyvät Nord Pool Spotin sivuilta.

Kuukausimaksu on paneelikohtainen ja sitä vastaan asiakas saa yhden paneelin tuotannon käyttöönsä. Yhden paneelin nimellisteho on 260W. Paneelin tuottama teho vaihtelee sääolosuhteiden mukaisesti ja yhden paneelin arvioitu vuosituotanto on noin 234kWh ja se perustuu paneelin valmistajan ilmoitukseen. Vuokrattavien paneeleiden lukumäärää ei ole rajoitettu, vaan asiakas voi vuokrata useita paneeleita saatavuuden mukaan.

Aurinkopaneelit ja kaikki siihen liittyvät koneet, laitteet ja järjestelmät jäävät Valkeakosken Energia Oy:n yksinomaiseen omistukseen. Valkeakosken Energia Oy:llä on oikeus muuttaa aurinkopaneeleista perittävää kuukausimaksua, mikäli tuotantolaitoksen kustannusrakenne muuttuu arvioidusta. Hintojen muutokset tiedotetaan asiakkaille hyvissä ajoin ja asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimus normaalin irtisanomisajan puitteissa.

HINNAT

Nimikkopaneelin aurinkosähkön hinta koostuu kuukausimaksusta 4,40€/kk sis.alv 24%. Paneelin tuottama sähkö hyvitetään asiakkaan varsinaisen sähkölaskutuksen yhteydessä.

TUOTTEEN TILAUS

Aurinkopaneelin tilaus tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti kotisivuillamme olevan varauskartaston kautta. Aurinkopaneelin tilaus vahvistetaan tilausvahvistuksella, jonka myyjä lähettää asiakkaalle perustuen internetin varauskartaston kautta tehtyyn aurinkopaneelien varaukseen.

TOIMITUSEHDOT

Aurinkopaneeleille sovelletaan Valkeakosken Energia Oy:n sähkönmyynti- ja sähköntoimitusehtoja soveltuvin osin.

SOPIMUKSEN VOIMASSAOLOAIKA JA IRTISANOMINEN

Sopimus on voimassa toistaiseksi ja on irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla. Mikäli aurinkopaneelin vuokraajan sähkösopimus päättyy Valkeakosken Energia Oy:n kanssa, silloin myös aurinkopaneelin sopimus päättyy saman aikataulun mukaisesti.

KULUTTAJASUOJALAIN MUKAINEN PERUMISOIKEUS

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä sopimus 14 päivän kuluessa. Perumisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Perumisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava (nimi, käyttöpaikan osoite, käyttöpaikan numero ja mikäli saatavilla puhelinnumero sekä sähköpostiosoite) päätöksestään perua sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Puhelin (03) 5691 5500

Valkeakosken Energia Oy
Roineenkatu 24, PL 89
37601 VALKEAKOSKI
www.valkeakoskenenergia.fi

Saavutettavuusseloste